cruiser family: Indian Motorcycle Bratislava

Cruiser

Cruiser

Značka Indian Motorcycle nanovo definuje pojem American cruiser. Je to perfektná zmes starého a nového, Nestarnúci dizajn spojený s modernou technológiou, výkonom a nulovým kompromisom.

PRIAMOČIAROSŤ, AUTENTICKÝ DIZAJN

Viac toho čo potrebuješ. Menej toho čo nie. Jednoduchý rám modelu Chief je perfektným príkladom toho na čom naozaj záleží. Kompaktný športový rázvor, odhalený zadný tlmíč a komforné nízke sedenie, a neuveriteľný výkon.

VEĽKÁ SILA KTORÁ JE VŽDY DOSTUPNÁ

Hľadká a výkonná jazda v spolupráci s legendárnym Thunderstroke V-Twin. Záži výkonnú jazdu a spoznaj svižné ovládanie.

DRSNÁ MINULOSŤ, HIGH-TECH BUDÚCNOSŤ

Motocykle Cruiser sú zamerané na históriu, ale nebolo by možné zapísať sa do histórie bez toho, aby sme pozerali na budúcnosť. Moderné vymoženosti, ako napríklad dotykový displej maskovaný ako analógový , robia jazdu jednoduchšou a bezpečnejšou.

NOVÉ IKONY

Motocykle INDIAN sú skutočnými modernými ikonami. Naviac pri príležitosti 100. výročia modelu CHIEF, INDIAN jednoducho neurobil len malú aktualizáciu. Postavil ho úplne nanovo.

UNIKNI HLUKU

Cruisre Indian Motorcycle su výkonné, mechanicky dizajnované stroje s nestarnúcim štýlom. Efektné krivky s ničím nepotrebným naviac, kožené brašne alebo štít nie sú výnimka.

UMENIE SA STRETÁVA S AMERICKÝM ŠTÝLOM

Autentický dizajn, ktorý odkazuje na minulosť Ameriky. Stačí jedno pozretie a spoznáte detaily ktoré odkazujú na začiatky Indian Motorcycle.

Indian Motorcycle Bratislava - 821 04 - Bratislava - Slovensko